Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

– Esrar sızdırmaz kapılarda camlı baplar hariç, saha her bir kanat yüzey yerının en azca %25’ i değerinde net görüş sağlayan sırça paneller konacaktır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

– 4 .ncü molekül kapsamı dışında mütebaki mevcut bünyelarda yangına karşı alınması lazım tedbirler ; dayalı belediyelerce bina mevla ve yöneticisi ile gösteriş amirlerinden makalelı olarak istenir. Bu arzu üzerine, hatıralan sorumlular ;

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hâlet denetçi edilmelidir. 

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen taban aktif bapnın ateşe dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kendiliğinden kapatıcılar: Yangın kapısı kapatıcılarımız, kullanılmadıkları zamanlarda bapları kapalı konumda tutarak yangın ve yamanın yayılmasını önleyen tutarlı ve otomatik bir kapanma mekanizmasını garanti fiyat. 

Bu, bapnın yapısına ve malzemesine ilişkindır, Yüreklilik Yangın Kapısı Yangın Kapısı ekseri  120 dakikaya denli alevlere dayanabilirler.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yüzı gün, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

– Kötü engelleri yangına dayanıklı bölmelerle sağlanacak ve bölme zarfında mevki düz kapılar

Yangın Dolapları Yangın dolapları ve hidrant sistemi biryoğun binada yangın güvenliği amacıyla kullanılan birimlerdir..

Yangın kapısı Yangın Kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabil mümkün.

Yangın Yangın Kapısı çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Mono blok beden binası kol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page